Taimien toimitus ja tilaus - palvelua tukkuasiakkaille kautta Suomen

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ahosen Taimisto myy taimia, kasveja ja kukkia tukkuasiakkaille kautta Suomen. Saat meiltä kattavan valikoiman kasveja esimerkiksi maisemointiin ja jälleenmyyntiin.

 

Tutustu toimitusehtoihimme ja kysy lisää!

Kasveja maisemointiin ja jälleenmyyntiin

Jo vuosikymmenten ajan olemme toimittaneet taimia tukkuasiakkaillemme. Laajasta valikoimastamme löydät laadukkaat kasvit kaikkiin tarpeisiin. Toimitamme nopeasti ja luotettavasti kaikkialle Suomeen.

 

Koko Suomen kattavaan asiakaskuntaamme kuuluvat viherrakentajat, puutarha- ja puistosuunnittelijat, kaupungit ja kunnat, myymälät sekä seurakunnat. Teemme myös yhteistyötä muiden kotimaisten taimistojen kanssa.

 

Taimien tilaus ja taimien toimitus

 

Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia ja terveitä kasvien taimia. Taimien tilaus ja taimien toimitus onnistuu kauttamme helposti ja vaivattomasti. Meiltä kasvien ja taimien toimitus Karstulasta Jyväskylään ja koko maahan.

 

Olemme perheyritys, joka on ollut toiminnassa jo 1950-luvulta lähtien. Kasvatamme ja myymme hyöty- ja koristekasveja koko maahan. Monet valikoimassamme olevat kasvit ovat kotimaista ja pohjoista kestävää alkuperää, joista parhaita kantoja käytämme omaan tuotantoomme ja lisäykseen. Valikoimamme kattaa perennat eli monivuotiset kukat, koristepensaat, marjakasvit, köynnöskasvit, hedelmäpuut, havu- ja lehtipuut kaikkeen viherrakennukseen, pihoihin, puistoihin ja maisemointiin.

 

Meiltä löydät laadukkaat taimet, jotka ovat valmiita istutettaviksi puutarhaasi, pihallesi tai maisemointiprojektiisi. Neuvomme mielellämme kasvien valinnassa, vuosikymmenten aikana kertyneellä kattavalla tietotaidolla. Pystymme myös yhteistyöverkostomme avulla välittämään monia kasveja, joita meillä ei ole varastossa tai valikoimassa normaalisti.

 

Taimien tilaus

 

Taimien tilaaminen meiltä on vaivatonta. Voit tehdä tilauksesi helposti verkkosivustomme kautta valitsemalla haluamasi taimet laajasta valikoimastamme. Jokaisen taimen tuotekuvauksesta löydät hyödyllistä tietoa taimesta.

 

Tarjoamme nopeat ja luotettavat toimitukset. Kun tilaat taimet meiltä, varmistamme, että ne toimitetaan ripeästi ja turvallisesti haluamaasi osoitteeseen. Käytämme parhaita kuljetuskumppaneita varmistaaksemme, että taimet saapuvat perille parhaassa mahdollisessa kunnossa. Lue lisää tilauksesta ja toimituksesta alta.

 

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai tarvitset apua taimien valinnassa, autamme sinua kaikissa kysymyksissäsi. Pyydä tarjous tai tilaa viimeisin tukkuhinnastomme sähköpostitse! Yhdessä luomme kauniimpaa ympäristöä.

Tukkuasiakkaiden toimitus- ja takuuehdot

Toimitusehdot

 

Omistusoikeus siirtyy, kun taimet on täysin maksettu. Hintoihin lisätään alv 24 %. Hinnat ovat voimassa syksyyn 2023. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Tukkuhinnat ovat vain tukkuasiakkaille. Tilatuista lunastamatta jääneistä tai syyttä palautetuista taimista perimme meille aiheutuneet kulut.

 

 

Rahti

 

Taimet toimitamme Postin, DB Schenkerin ja Matkahuollon kanssa tekemiemme sopimusten mukaisilla hinnoilla. Valitsemme edullisimmaksi arvioimamme kuljetustavan, mikäli ei asiakkaan kanssa toisin sovita.

 

 

Laskutus

 

Laskutuslisä on 2,50 €/lasku. Maksuaikaa 14 vuorokautta, jollei muuta ole sovittu.

 

 

Alkuperä

 

Taimet ovat yleensä kotimaista alkuperää, Karstulassa lisättyjä ja kasvatettuja. Poikkeuksen muodostavat alppiruusut, osa havukasveista ja köynnöksistä, jaloruusut, pionit ja jotkut erikoisuudet, joissa on hinnan tai nimen perässä merkintä U=ulkomainen.

 

 

Toimitus

 

Tuotteet toimitetaan asiakkaan kanssa sovittuna aikana. Taimisto lähettää tilaajalle tilausvahvistuksen, jonka mukaan molemmat osapuolet toimivat. Mahdollisista toimitusajan muutoksista on ilmoitettava Taimistolle viikkoa ennen toimitusta. Tilaaja on velvollinen ottamaan tilaamansa taimet määrällisesti ja ajallisesti tilauksen mukaisesti. Jos taimia ei oteta vastaan kahden viikon sisällä sovitusta ajasta, voi taimisto laskuttaa viivästymiskorvausta 1 % kaupan summasta jokaiselta alkavalta viikolta.

 

Paljasjuurisia taimia saa toimittaa kevätkaudella kesäkuun loppuun asti ja lopullinen tarkka toimitusajankohta on vahvistettava toukokuun loppuun mennessä.

 

Tuotteet varataan tilausjärjestyksessä.

 

Huomautusaika on viisi vuorokautta tavaran saapumisesta.

 

Taimistolla on oikeus peruuttaa tilaus tai osa siitä, mikäli siihen sisältyneet taimet ovat tuhoutuneet luonnonolosuhteiden vuoksi tai tilauksen toimittaminen estyy force majeur -esteiden vuoksi, tai korvata lajike lähinnä vastaavalla, ellei tätä tilatessa nimenomaan kielletä.

 

Jos paljasjuurisena toimitettavaksi sovittu taimi vaihtuu tilaajan toimesta astiataimeksi, on tilaaja velvollinen maksamaan astiataimen hinnan mukaan.

 

Mikäli tilaaja jakaa sovitun tilauksen osatoimituksiin, voi taimisto laskuttaa jakamisesta aiheutuvat kustannukset.

 

Pakkaus

 

Häkkiveloitus 18,00 €

Lavapohja 6,00 €

Pahvilaatikot 1,00 €

Teho-/pikkulava 4,00 €

Häkkisäkki 3,50 €

Merkeittäin pakkaus 3 €/merkki.

Matkahuoltolähetysten pakkaus/pakkaustarvikkeet 4,50 €.

 

Mikäli luettelostamme ei löydy jotakin toivomaanne lajia, kannattaa silti tiedustella, koska pieniä eriä saattaa löytyä. Suurista taimieristä voi pyytää tarjouksen. Mahdollisten talvivaurioiden tai oletettua suurempien ennakkovarausten vuoksi saattaa joku lajike loppua kesken. Korvaamme sen yleensä lähinnä vastaavalla, ellei tätä tilatessa nimenomaan kielletä. Huomautusaika on viisi vuorokautta tavaran saapumisesta. Nimiliuskat/-tarrat tulostamme tarvittaessa tilauksen mukaan 0,15 €/kpl mustavalkoisena ja värillisenä 0,15 €/kpl. Valmiiksi taimiin kiinnitettyinä 0,28 €/kpl.

 

 

Tilauksen peruuttaminen

 

Vahvistettua tilausta tai yli 25 %:n osuutta siitä peruutettaessa 2–4 viikkoa ennen sovittua toimitusaikaa tilaajalta veloitetaan 10 % peruutuksen hinnasta. Peruutettaessa kahden viikon sisällä ennen sovittua toimitusta tilaajalta veloitetaan 20 % peruutuksen hinnasta.

 

 

Takuuehdot

 

Taimitakuu ei koske huolimatonta taimien käsittelyä, varastointia, istutuskohteessa tulleita mekaanisia tai kemiallisia vaurioita, hoitovirheitä, allasistutuksia ja vääränlaisesta kasvualustasta johtuvia vioituksia.

 

Taimilähetyksen saapuessa havaitut virheet on heti merkittävä rahtikirjaan tai viat ilmoitettava välittömästi rahdinkuljettajalle tai myyjälle. Taimilähetystä purettaessa on mahdolliset puutteet tai viat ilmoitettava välittömästi myyjälle.

 

Keväällä toimitetuissa taimissa kasvuunlähtöreklamaatiot on tehtävä viimeistään kesäkuun 15. päivään mennessä. Syksyllä toimitetuista taimista on reklamaatio tehtävä viimeistään seuraavana kesänä 30.6. mennessä. Muulloin toimitetuissa taimissa on kasvuunlähtöreklamaatioaika 14 vuorokautta.

 

Takuuta ei anneta taimille, jotka istutetaan suositeltua menestysvyöhykettään ankarammalle vyöhykkeelle, tai kasveille, joiden menestysvyöhykettä ei tiedetä. Takuuta talven yli ei anneta ikivihreille lehtipensaille, köynnöksille, perennoille, ryhmäruusuille, pihdoille, marjakuusille ja tuijille. Lisäksi pylväshaavalle ja korallikanukalle ei anneta takuuta sienitautiherkkyyden vuoksi. Syysistutuksina takuuta ei anneta seuraaville kasveille: lepät, happomarjat, koivut, hernepensaat, tuhkapensaat, omenat, kirsikat, luumut ja pajut.

 

Taimiston vastuu tuotteen virheestä rajoittuu siihen, ettei taimisto veloita kauppahintaa. Taimisto ei vastaa välillisistä vahingoista, kuten saamatta jääneestä voitosta tai sadosta, hukkaan menneestä ajasta tai energiasta tai kolmannelle osapuolelle aiheutuneesta vahingosta.

Kysy lisätietoja
Yhteydenottokuvake

Myymme taimet, kasvit ja kukat tukkuasiakkaille kautta Suomen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!