Taimiston tukkumyynti asiakkaille koko Suomessa

Ota yhteyttä!

Ahosen Taimisto on erikoistunut taimien, kasvien ja kukkien tukkumyyntiin. Saat meiltä laadukkaat tuotteet kilpailukykyiseen hintaan. 

 

Toimitamme luotettavasti ja sovittuna aikana kaikkialle Suomessa. Olisiko nyt hyvä aika tehdä tilaus tälle tai tulevalle kaudelle? Autamme mielellämme.

Tukkuhinnasto 2023


Oheisesta hinnastosta löydät tuotteidemme tämänhetkiset hinnat. Voit halutessasi myös tulostaa PDF-muotoisen hinnaston.

 

Istutusvalmiit taimet taimitukusta

Taimitukustamme voit tilata havupuiden, hedelmäpuiden, koristepensaiden, marjakasvien ja perennojen taimet. Taimet toimitetaan toivomasi kokoisissa erissä ja sovittuna ajankohtana.


Havupuut suojaavat tehokkaasti auringolta ja tuulelta sekä antavat näkösuojaa. Koristepensailla voi täydentää piha-aluetta, vangita katseen tai vaikka rajata alueita eri toiminnoille. Havupuiden tavoin niistä voi saada myös näkösuojaa. Hedelmäpuut ja marjapensaat tuovat mukanaan iloa silmälle ja maukasta satoa vuodesta toiseen. Perennat ilahduttavat kauneudellaan joko itsessään tai yhdistettynä muihin istutuksiin.

Lue lisää!

Kaikki ulkokasvit kasvitukusta

Kasvitukustamme saat kaikenlaiset ulkokasvit pihojen ja laajojen puistoalueidenkin elävöittämiseen. Kasveja voi myös yhdistellä omaleimaisiksi kokonaisuuksiksi. Mahdollisuudet ovat lähestulkoon rajattomat.

 

Meiltä löydät myös lajikkeita, jotka edellyttävät vain hieman vaivannäköä. 

Lisätietoja kasvitukusta

 Sipulit ja valmiit kukat kukkatukusta

Kukkatukkumme valikoima kattaa kukkien sipulit ja valmiiksi kasvatetut kukat. Tarjolla on useita suosittuja lajeja, myös uutuuksia.

 

Seuraavaan kesäkauteen voi valmistautua syksyllä istutettavien kukkasipuleidemme avulla. Näin puutarha voi kukkia jo kevätauringon lämmittäessä – tai lajikkeesta riippuen myöhemmin kesällä.

Lisää kukkatukusta
Yhteydenottokuvake

Olemme erikoistuneet taimien, valmiiden kukkien ja muiden kasvien tukkumyyntiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!