Kasvitukku ja kasvien toimitus Jyväskylään ja koko Suomeen

Tilaa tai pyydä tarjous!

Ahosen Taimiston kasvitukusta saat sekä valmiit kasvit että kasvien sipulit ja taimet. Kasvitukku tarjoaa vaihtoehdot moniin kasvuolosuhteisiin – ja sopivia kasveja myös helposta puutarhanhoidosta kiinnostuneille.

 

Meiltä sujuu kätevästi myös kasvien toimitus koko Suomen alueella. 

 

Kysy lisätietoja

Kasvi maaperän mukaan

Kasvit kannattaa valita kasvupaikan ja sen maaperän mukaan. Eri lajikkeiden kasvit edellyttävät esimerkiksi erilaista valon ja suojan määrää sekä erilaisia maaperän mineraaleja.

 

Maaperää voi kalkita ja lannoittaa. Esimerkiksi savimaahan tai hiekkamaahan voi sekoittaa peruslannoitettua ja kalkittua turvemultaa tai kasvuturvetta. Myös esimerkiksi talous- ja puutarhakompostin tuotteilla voi parantaa maata.

 

Kasvitukku neuvoo parhaat vinkit kasvien onnistuneeseen istutukseen.

 

Kysy lisätietoja

Kysy lisätietoja

Myös helppohoitoisuutta arvostavalle

Esimerkiksi perennoista löytyy sekä varjoisiin että aurinkoisiin paikkoihin sopivia, helppohoitoisia vaihtoehtoja. Syksyllä istutetut kukkasipulit antavat helpon kukkaloiston jo kesän kynnyksellä, kun osa lajikkeista kukkii puolestaan myöhemmin kesällä. Puutarhan puut ja pensaat antavat varjoa ja suojaa usein vain pienellä vaivanäöllä vuodesta toiseen. Lehti- ja havupensaita on tosin hyvä leikata välillä, jotta kasvit voivat hyvin ja kasvavat suotuisalla tavalla.

 

Muistathan, että meiltä sujuu kätevästi myös kasvien toimitus koko Suomen alueella. 

 

Pyydä lisätietoja tästä

Pyydä lisätietoja tästä
Yhteydenottokuvake

Kasvitukku tarjoaa sekä valmiit kasvit että kasvien alut omatoimiseen kasvatukseen.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!