Kasvien sipulit ja kauniit kukat kukkatukusta

Ota yhteyttä ja tilaa kukkia!

Ahosen Taimiston kukkatukusta saat tarvitsemasi määrät kukkasipuleita ja valmiita kukkia. Toimitamme myös taimia ja kasveja tukkuasiakkaille. Olemme erikoistuneet etenkin perennoihin, jotka kasvatamme itse, mutta valikoimissamme on saatavilla myös kesäkukkia sekä kukkasipuleita.

 

Toimitukset onnistuvat luotettavasti sovittuna aikana koko Suomeen. 

Perennat

Paljon kysytyt perennat ovat monivuotisia ja ruohovartisia kukkia. Ne juurtuvat syvälle maahan ja kestävät sään vaihtelut, mikä tekee niistä helppohoitoisia ja pitkäikäisiä. Perennoista löytyy monipuolinen värivalikoima, ja ne sopivat kaunistamaan monenlaista pihaa tai puutarhaa.

Syksyllä istutettavat sipulikukat

Syksyn kukkasipulit istutetaan maahan syksyllä ja niistä syntyy kukkia seuraavana keväänä. Syksyllä istutettaviin kukkasipuleihin kuuluvat esimerkiksi tulppaanit, narsissit ja krookukset. Kukkasipuleiden avulla kukat ilahduttavat jo heti keväällä.

 

Meiltä löytyy monien eri sipulikukkien sipuleita, ja voit yhdistellä niistä mieleisesi kokonaisuuden. Voit istuttaa sipulikukkia myös esimerkiksi muiden istutusten lomaan, perennojen joukkoon tai vaikka puiden ja pensaiden alle.

Kysy lisätietoja
Yhteydenottokuvake

Kukkatukustamme saat sipulit ja monivuotiset kukat kaikkialle Suomeen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!