Monipuolinen taimitukku

Ota yhteyttä!

Ahosen Taimiston taimitukku myy havupuiden, hedelmäpuiden, koristepensaiden, marjakasvien ja perennojen taimet tukkuasiakkaille kautta Suomen. Saa meiltä myös muun muassa kukkien sipulit sekä valmiit kukat.

 

Toimitukset onnistuvat nopeasti ja luotettavasti kaikkialle Suomessa. Toimitamme taimia läpi kasvukauden. Kesäisin meiltä löytyy runsas valikoima astiataimia toimitettavaksi. Keväällä ja syksyllä puolestaan nostamme taimiston pelloista avojuuripensaita. Peltopuut toimitamme asiakkaille yleensä paakulla, mutta toimitukset onnistuvat myös avojuurisena asiakkaan niin halutessa.

Havupuiden taimet

Havupuut suojaavat pihaa tai puistoaluetta auringolta ja tuulelta läpi vuoden. Vihreänä läpi vuoden säilyvät puut ovat myös ilo silmälle ja antavat tarvittaessa näkösuojaa esimerkiksi vihreäksi pensasaidaksi ryhmiteltynä. Havupuut toimivat myös melusuojana ja vähentävät pölyn kulkeutumista. Suurimmat kasvavat jopa yli 20 metrin mittaisiksi. Havupensaista puolestaan löytyy matalakasvuisia, ja myös
maata myöten kasvavia vaihtoehtoja.

 

Usein havupuut viihtyvät happamassa maassa ja hieman varjoisassa kasvupaikassa. Nuoria havupuita voi olla hyvä suojata kevättalven auringolta.

Hedelmäpuiden taimet

Hedelmäpuut ilahduttavat silmää ja tuottavat satoa nautittavaksi. Tarjolla on useita eri vaihtoehtoja, kuten omena-, kirsikka-, päärynä- ja luumupuita. Omenat jaotellaan edelleen kesä-, syys- ja talviomeniin sen mukaan, mihin aikaan vuodesta sato valmistuu.

 

Hedelmäpuut tarvitsevat kasvaakseen lämpimän, aurinkoisen ja samalla suojaisan kasvupaikan. Nuoret puut on syytä suojata jyrsijöiltä etenkin niiden ensimmäisinä talvina.

Kysy lisätietoja

Koristepensaiden taimet

Koristepensaat sopivat esimerkiksi erilaisten alueiden rajaamiseen tai näkösuojaksi. Pienemmillä pensailla voi täydentää piha-alueen muuta istutusta. Isoiksi kasvavat yksittäiset pensaat vangitsevat katseen.

 

Kattavasta valikoimasta löytyy hyvin oikea pensasvaihtoehto erilaisiin kasvupaikkoihin. Huomiota kannattaa kiinnittää myös esimerkiksi kukinta-aikaan ja helppohoitoisuuteen. 

Marjakasvien taimet

Marjapensaat ilahduttavat niin pienessä kuin suuressakin puutarhassa. Ne tuottavat satoa monien vuosien ajan ja toimivat samalla näyttävänä koristeena.

 

Marjapensaille sopii aurinkoinen ja tuulelta suojainen kasvupaikka.

Kysy lisätietoja

Perennojen taimet

Perennat ovat monivuotisia koristekasveja. Yleensä niiden maanpäälliset osat lakastuvat syksyllä ja kasvavat uudelleen keväällä.

 

Perennojen kasvupaikka vaihtelee lajikkeen mukaan, ja onkin tärkeää valita oikea perenna oikeaan kasvupaikkaan.

Yhteydenottokuvake

Taimitukustamme saat monipuolisen valikoiman tuotteita pihaan ja puutarhaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!